Beweegt
Bewegen en sport

Even voorstellen: Jordan

In Diemen begonnen, de wereld als speelveld! Sport en vreugde in mijn hart.

Jordan Illis
Sportparkmanager / Kwartiermaker Lokaal Sportakkoord
0 min leestijd
9
September 2023

Ik ben Jordan, een echte Diemenaar sinds 1992 en een sportfanaat in hart en nieren. Mijn sportavontuur begon al toen ik 4 jaar oud was, gooide mijn eerste honkbal op het sportpark in Diemen. Die kleine jongen met grote dromen groeide uit tot een professionele honkbalspeler in Amerika, iets waar ik alleen maar van had kunnen dromen!

Naast honkbal had ik ook een passie voor zwemmen en was ik lid van de Zwemvereniging de Meeuwen. Ik was zelfs zo goed dat ik werd uitgenodigd om deel uit te maken van het wedstrijdzwemteam! Voetbal vond ik ook leuk, maar honkbal had toch echt mijn hart gestolen.

Na mijn sportcarrière in Amerika, besloot ik mijn sociale kant te verkennen. Ik ontdekte al snel dat mijn passie voor sport hand in hand ging met mijn liefde voor ondernemen, helpen en netwerken. Nu leef ik nog een droom: ik ben de Sportpark Manager van het park waar mijn sportdromen ooit begonnen. Ik voel me helemaal thuis in deze rol, waar ik de brug vorm tussen alle sportgerelateerde partijen in de gemeente Diemen. Het is zo fijn om iets terug te kunnen doen voor mijn thuis, Diemen, een plek die altijd een speciaal plekje in mijn hart zal hebben.

En oh, niet te vergeten, naast mijn rol bij Welzijn Diemen ben ik ook een creatieve ondernemer in de evenementenwereld, waar ik bruisende evenementen zoals Bailadores (Latin) en Tropical Float (Caribbean) bedenk en organiseer. En als ik nog wat tijd over heb? Dan vind je me op het honkbalveld of in de sportschool, genietend van elke minuut!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oeps! Er is iets misgegaan met het formulier.
Lees voor
Pauzeer

Er zijn helaas geen resultaten gevonden

Probeer een andere zoekopdracht.