Diemen voor Elkaar

Praktische klusjes, een gezellige praatje of gezelschap? Ontdek hoe jij helpt of hulp krijgt.

Diemen voor Elkaar: vraag en aanbod met elkaar samenbrengen

Ben je op zoek naar een helpende hand of wil je juist iets betekenen voor iemand anders? Of je nu gezellig samen iets wilt ondernemen, een begeleider naar het ziekenhuis zoekt, of iemand die je trouwe viervoeter uitlaat: Diemen voor Elkaar brengt vraag en aanbod samen!

Vind je het een beetje spannend om je in te schrijven? Geen zorgen! Kom gezellig langs op ons inloopspreekuur in de Brede Hoed. Van maandag tot en met donderdag tussen 9.30 en 12.30 uur staan we voor je klaar. Je kunt ons ook altijd bellen op +31(0)20-314 47 00 of een mailtje sturen naar info@diemenvoorelkaar.nl. We helpen je graag verder!

Buurthulpdienst: samen staan we sterk

Ben je 75+ en woon je zelfstandig, of heb je een chronische ziekte of lichamelijke beperking? Dan staat de Buurthulpdienst van Diemen voor Elkaar voor je klaar! Onze vrijwilligers helpen je graag met praktische klusjes in en rondom het huis, of zorgen voor een gezellig praatje en gezelschap. Ze kunnen je ook begeleiden bij dokters- of ziekenhuisbezoeken, en je meenemen naar leuke activiteiten, zoals een filmvoorstelling of een ander uitje. Wist je dat we altijd op zoek zin naar warme harten die als vrijwilliger willen bijdragen aan wat wij doen?

Vragen? Amarens staat voor je klaar!
Amarens te Nijenhuis
Coördinator Diemen voor Elkaar
Stuur een WhatsApp of bel via 0655622532
Stuur een WhatsApp of bel via

Aankomende relevante activiteiten

Er zijn vandaag en morgen geen activiteiten.

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Kan ik mezelf gewoon aanmelden voor een activiteit of is er een intake?

Dit hangt echt af van de activiteit waarin je geïnteresseerd bent. Bij begeleide activiteiten kan een intakegesprek nuttig zijn om te zien of de begeleiding goed bij je past. Neem rustig de tijd om de informatie bij de activiteit goed door te lezen.

Wat kost het?

De kosten kunnen verschillen per activiteit of dienst. Van gratis tot een paar euro per keer. Voor meer details kun je altijd contact opnemen met de contactpersoon die bij de activiteit vermeld staat.

Waarom zijn de prijzen zo laag?

Dankzij de subsidie van de Gemeente Diemen kunnen we de prijzen laag houden om iedereen de kans te geven om mee te doen.

Op welke locaties kan ik terecht?

We gebruiken verschillende locaties in Diemen voor onze activiteiten, zoals het Huis van de Buurt ‘t Kruidvat, Het Noorderlicht, De Verbinding en De Brede Hoed. Je vindt de exacte locatie altijd bij de informatie over de activiteit.

Voor wie zijn wij er?

We staan klaar voor iedereen met allerlei vragen. We bieden ondersteuning op diverse gebieden. En als we je zelf niet kunnen helpen, zorgen we ervoor dat je in contact komt met de juiste persoon of organisatie die dat wel kan.

Ik wil vrijwilliger worden. Hoe nu verder?

We waarderen je hulp enorm! Je kunt ons helpen op de locaties van Welzijn Diemen of bij een van onze activiteiten of evenementen.

Neem contact met ons op via 020 695 37 83 of info@welzijndiemen.nl. Als je je wilt inzetten voor "Diemen voor Elkaar", kom dan langs bij De Brede Hoed van maandag tot donderdag tussen 09.30 en 12.30 uur, of bel naar 020 314 47 00.

Hoe meld ik me af als ik niet kan komen?

Het is geen probleem als je een keer niet kunt komen. Je kunt je eenvoudig afmelden bij de contactpersoon. Je vindt deze informatie gemakkelijk terug in de activiteit.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oeps! Er is iets misgegaan met het formulier.
Lees voor
Pauzeer