Huis van de Buurt ’t Kruidvat

’t Kruidvat in Diemen Zuid is een echt Huis van de Buurt. Hier wordt een breed pakket aan activiteiten georganiseerd. Dagelijks kun je binnenlopen met vragen, voor een praatje of voor een kopje koffie of thee. Op dinsdag en woensdag kan hier ook gezellig worden geluncht met buurtbewoners.
Openingstijden:
Deze locatie is geopend als er activiteiten zijn.
maandag t/m vrijdag
09:30 - 13:00
Adres:
Ouderkerkerlaan 30, 1112 BE Diemen
Telefoon:

Eigen activiteit opzetten in 't Kruidvat

Mis jij tussen het aanbod van Welzijn Diemen een bepaalde activiteit? Wil je zelf iets opzetten? Wij gaan graag in gesprek met jou! Neem contact op met het locatieteam om de mogelijkheden te bespreken.

Huren van 't Kruidvat

Een aantal locaties van Welzijn Diemen worden verhuurd, namelijk Huis van de Buurt 't Kruidvat, De Verbinding en Het Noorderlicht. Je kunt een ruimte huren voor bijvoorbeeld activiteiten, vergaderingen, buurtinitiatieven of bijeenkomsten. De locaties worden niet verhuurd voor feesten en partijen.

Heb je interesse in het huren van een ruimte? Neem dan contact op met het locatieteam voor beschikbaarheid en tarieven.

Meer over deze ruimte

Huis van de Buurt ‘t Kruidvat heeft een inloophal waar je kunt binnenlopen voor een kopje koffie/thee, of voor een praatje met een medewerker. De locatie is op maandag tot en met donderdag geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 uur tot 13.00 uur.

De locatie bestaat uit verschillende ruimtes: een ruimte met verschuifbare spiegelwand, die daardoor geschikt is voor verschillende doelen. Culturele activiteiten of sportactiviteiten, bijeenkomsten, alles kan hier. Dan is er ook een grote ruimte met daarin een open keuken die van alle gemakken is voorzien.

Verder is er nog een kleine spreekkamer. Er zijn gescheiden toiletten voor dames en heren. In de toiletruimte voor dames bevindt zich een MUP: een uitgiftepunt voor gratis menstruatieproducten.

Vragen? Paul staat voor je klaar!
Paul Heskamp
Coördinator locaties & Leef en Leer
Stuur een WhatsApp of bel via 0650716404
Verhuurmogelijkheden

Jouw activiteit in Huis van de Buurt 't Kruidvat?

Huis van de Buurt 't Kruidvat is de perfecte plek voor activiteiten, bijeenkomsten en vergaderingen. Toegankelijk voor alle Diemenaren en tegen een betaalbaar tarief. Interesse? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Let's connect

Aankomende activiteiten in Huis van de Buurt ’t Kruidvat

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oeps! Er is iets misgegaan met het formulier.