De Verbinding

In De Verbinding organiseert Welzijn Diemen activiteiten zoals Peuterdans en Taal met Babbelbeer voor jonge kinderen, inloopactiviteiten voor jongeren en beweegactiviteiten voor ouderen. Voor ieder wat wils. Kom eens langs!
Openingstijden:
Deze locatie is geopend als er activiteiten zijn.
maandag t/m vrijdag
09:30 - 13:00
Adres:
Hooftlaan 4, 1111 DA Diemen
Telefoon:

Wat je wil weten over De Verbinding

In december 2017 gaf de gemeente het beheer van het gebouw op het Van Markenplantsoen aan Welzijn Diemen. Welzijn Diemen vroeg toen aan de Diemenaren om een leuke naam te bedenken. Het moest een naam zijn die liet zien dat het gebouw voor iedereen in de buurt is. Ook moest de naam makkelijk te zeggen zijn in het Nederlands en geen rare betekenis hebben. De gekozen naam? De Verbinding!

Eigen activiteit opzetten in De Verbinding

Mis jij tussen het aanbod van Welzijn Diemen een bepaalde activiteit? Wil je zelf iets opzetten? Wij gaan graag in gesprek met jou! Neem contact op met het locatieteam om de mogelijkheden te bespreken.

Huren van De verbinding

Een aantal locaties van Welzijn Diemen worden verhuurd, namelijk Huis van de Buurt 't Kruidvat, De Verbinding en Het Noorderlicht. Je kunt een ruimte huren voor bijvoorbeeld activiteiten, vergaderingen, buurtinitiatieven of bijeenkomsten. Deze locaties wordt worden niet verhuurd voor feesten en partijen.

Heb je interesse in het huren van een ruimte? Neem dan contact op met het locatieteam voor beschikbaarheid en tarieven.

Meer over deze locatie

De Verbinding is en kleine locatie en bestaat uit één ruimte met tafels, stoelen en een bank. Er is een klein keukentje waar koffie of thee gezet kan worden. De Verbinding beschikt over een WiFi verbinding.

Vragen? Mario staat voor je klaar!
Mario Semeleer
Projectleider Kunsteducatie
Stuur een WhatsApp of bel via 0206953783
Verhuurmogelijkheden

Jouw activiteit in De Verbinding?

De Verbinding is de perfecte plek voor activiteiten, lezingen en vergaderingen met maximaal 20 personen. Toegankelijk voor alle Diemenaren en tegen een betaalbaar tarief. Interesse? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op.

Let's connect

Aankomende activiteiten in De Verbinding

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oeps! Er is iets misgegaan met het formulier.