Young Connect

Young Connect biedt jongeren een veilige plek om bij elkaar te komen. Om samen te chillen, toffe workshops te doen en te sporten. Een plek waar je in gesprek kunt gaan met andere jongeren. Een plek waar je vragen kunt stellen en je ideeën kunt delen met de jongerenwerkers.

Aankomende activiteiten

Datum
Er zijn vandaag geen activiteiten.
Datum
Er zijn morgen geen activiteiten.
Er zijn vandaag en morgen geen activiteiten.
Let's connect

Blijf op de hoogte! Download de app Let's Connect

Met deze app kun jij zien welke actviteiten er op welke plek georganiseerd worden in Diemen. Via de live chatfunctie kan je ideeën delen en vragen stellen. De jongerenwerkers zijn er voor jou!

No items found.

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat doen jullie eigenlijk?

Bij Young Connect zetten we ons in voor jongeren in Diemen. We hebben verschillende activiteiten en projecten waar je aan kunt deelnemen, zoals sporten, muziek maken, dansen en gamen. En als je zin hebt in een goed gesprek of vragen hebt over bepaalde onderwerpen, staan onze jongerenwerkers altijd voor je klaar om te helpen en te ondersteunen.

Voor wie zijn jullie er?

We zijn er voor alle jongeren in Diemen, van 13 tot en met 27 jaar.

Waar kan ik aan deelnemen?

Je bent altijd welkom om mee te doen aan onze activiteiten en projecten. Neem een kijkje op deze link voor een overzicht van alle leuke dingen die we organiseren!

Kun je gratis meedoen aan activiteiten?

Ja, deelname aan alle activiteiten en projecten van Young Connect is gratis. We willen dat iedereen de kans krijgt om mee te doen!