Ontdek je talent

Of je nu van sport, muziek of kunst houdt: jouw skills ontdek en ontwikkel je hier.

Bij ons krijg je alle ruimte om je skills te ontdekken en te ontwikkelen. Of je nu geïnteresseerd bent in sport, muziek, cultuur of visuele kunst, je bent altijd welkom om mee te doen aan de gratis activiteiten en workshops die onze jongerenwerkers organiseren.

Talenten en interesses

Het kan soms een uitdaging zijn om te ontdekken waar je echt gepassioneerd over bent. Want weet jij wat je leuk vindt om te doen? Of waar je in wil groeien?

Wij helpen je om dit te ontdekken. We bieden een breed scala aan activiteiten en workshops aan. Van muziek, creativiteit tot sport. We geloven dat elke jongere unieke talenten heeft.

Onze jongerenwerkers focussen zich daarom op wat je wél kunt, in plaats van wat je niet kunt. We zijn hier om jouw skills te ontdekken en te verbeteren.

Neem een kijkje in ons programma om te zien wat er binnenkort gepland staan.

Heb je een idee?

We zijn altijd bezig met het opzetten van nieuwe workshops en activiteiten, en we waarderen jouw inbreng enorm.

Heb je een idee voor iets dat je graag zou willen leren, of thema's waarover je meer wilt weten? Of misschien een activiteit die je echt leuk zou vinden om te doen?

We nodigen je uit om je ideeën voor activiteiten, workshops of evenementen met ons te delen. Samen met de jongerenwerkers bekijken we wat er mogelijk is.

Vragen? Desmond staat voor je klaar!
Desmond Duah
Jongerenwerker
Stuur een WhatsApp of bel via 0625353367
Stuur een WhatsApp of bel via

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat doen jullie eigenlijk?

Bij Young Connect zetten we ons in voor jongeren in Diemen. We hebben verschillende activiteiten en projecten waar je aan kunt deelnemen, zoals sporten, muziek maken, dansen en gamen. En als je zin hebt in een goed gesprek of vragen hebt over bepaalde onderwerpen, staan onze jongerenwerkers altijd voor je klaar om te helpen en te ondersteunen.

Voor wie zijn jullie er?

We zijn er voor alle jongeren in Diemen, van 13 tot en met 27 jaar.

Waar kan ik aan deelnemen?

Je bent altijd welkom om mee te doen aan onze activiteiten en projecten. Neem een kijkje op deze link voor een overzicht van alle leuke dingen die we organiseren!

Kun je gratis meedoen aan activiteiten?

Ja, deelname aan alle activiteiten en projecten van Young Connect is gratis. We willen dat iedereen de kans krijgt om mee te doen!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oeps! Er is iets misgegaan met het formulier.
Lees voor
Pauzeer