Werk samen met ons

Een positieve bijdrage aan Diemen

Er zijn veel mensen en organisaties die zich inzetten voor Diemen. Het is belangrijk dat we elkaar goed weten te vinden. Samen kunnen we meer bereiken en zo een positieve bijdrage leveren aan Diemen.

Let's connect
Let's connect
De voordelen

Wat kunnen we met samenwerken bereiken?

Door met elkaar samen te werken kunnen we meer mensen bereiken en helpen. Daarnaast heb je door samenwerken meer mensen, meer middelen en meer kennis tot je beschikking. Op die manier kunnen we meer voor elkaar krijgen en vaak ook sneller. Dat geeft weer energie!

Werk samen met ons!

Heb je ideeën voor een samenwerking?

Jouw visie, ideeën en inzet kunnen een verschil maken. Groot of klein, elk idee telt! Denk aan een buurtfeest, een sportdag, of een workshop voor persoonlijke ontwikkeling. Jouw initiatief kan Diemen verrijken.

Samenwerking met HVO Querido

Samenwerking met PCOB Diemen

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Kan ik mezelf gewoon aanmelden voor een activiteit of is er een intake?

Dit hangt echt af van de activiteit waarin je geïnteresseerd bent. Bij begeleide activiteiten kan een intakegesprek nuttig zijn om te zien of de begeleiding goed bij je past. Neem rustig de tijd om de informatie bij de activiteit goed door te lezen.

Wat kost het?

De kosten kunnen verschillen per activiteit of dienst. Van gratis tot een paar euro per keer. Voor meer details kun je altijd contact opnemen met de contactpersoon die bij de activiteit vermeld staat.

Waarom zijn de prijzen zo laag?

Dankzij de subsidie van de Gemeente Diemen kunnen we de prijzen laag houden om iedereen de kans te geven om mee te doen.

Op welke locaties kan ik terecht?

We gebruiken verschillende locaties in Diemen voor onze activiteiten, zoals het Huis van de Buurt ‘t Kruidvat, Het Noorderlicht, De Verbinding en De Brede Hoed. Je vindt de exacte locatie altijd bij de informatie over de activiteit.

Voor wie zijn wij er?

We staan klaar voor iedereen met allerlei vragen. We bieden ondersteuning op diverse gebieden. En als we je zelf niet kunnen helpen, zorgen we ervoor dat je in contact komt met de juiste persoon of organisatie die dat wel kan.

Ik wil vrijwilliger worden. Hoe nu verder?

We waarderen je hulp enorm! Je kunt ons helpen op de locaties van Welzijn Diemen of bij een van onze activiteiten of evenementen.

Neem contact met ons op via 020 695 37 83 of info@welzijndiemen.nl. Als je je wilt inzetten voor "Diemen voor Elkaar", kom dan langs bij De Brede Hoed van maandag tot donderdag tussen 09.30 en 12.30 uur, of bel naar 020 314 47 00.

Hoe meld ik me af als ik niet kan komen?

Het is geen probleem als je een keer niet kunt komen. Je kunt je eenvoudig afmelden bij de contactpersoon. Je vindt deze informatie gemakkelijk terug in de activiteit.