Digitale hulp

Digitaal een beetje spannend? Wij leren je om te gaan met de online wereld.

Digitaal bijblijven: wij staan voor je klaar!

In deze moderne tijd is het bijna niet meer weg te denken: de digitale wereld. Maar misschien vind je het soms nog een beetje spannend of weet je niet goed hoe alles werkt. Hoe ga je bijvoorbeeld om met DigiD? En hoe houd je contact met je dierbaren nu veel online gebeurt?

Of het nu gaat om het betalen van rekeningen of het gebruiken van Whatsapp, wij begeleiden je stap voor stap. Kom gezellig langs bij Huis van de Buurt 't Kruidvat of bel ons op 06 507 164 04. Samen zorgen we ervoor dat je digitaal bijblijft!

Andere vragen?

Heb je vragen over wonen, financiën of administratie? Ook dan staan we voor je klaar! Het maakt namelijk niet uit als je vraag niet direct vermeld staat: we zijn er om je te helpen. Samen vinden we een oplossing of wijzen je de weg naar de juiste mensen. Neem gerust contact met ons op.

Vragen? Paul staat voor je klaar!
Paul Heskamp
Coördinator locaties & Leef en Leer
Stuur een WhatsApp of bel via 0650716404
Stuur een WhatsApp of bel via

Aankomende relevante activiteiten

Er zijn vandaag en morgen geen activiteiten.

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Kan ik mezelf gewoon aanmelden voor een activiteit of is er een intake?

Dit hangt echt af van de activiteit waarin je geïnteresseerd bent. Bij begeleide activiteiten kan een intakegesprek nuttig zijn om te zien of de begeleiding goed bij je past. Neem rustig de tijd om de informatie bij de activiteit goed door te lezen.

Wat kost het?

De kosten kunnen verschillen per activiteit of dienst. Van gratis tot een paar euro per keer. Voor meer details kun je altijd contact opnemen met de contactpersoon die bij de activiteit vermeld staat.

Waarom zijn de prijzen zo laag?

Dankzij de subsidie van de Gemeente Diemen kunnen we de prijzen laag houden om iedereen de kans te geven om mee te doen.

Op welke locaties kan ik terecht?

We gebruiken verschillende locaties in Diemen voor onze activiteiten, zoals het Huis van de Buurt ‘t Kruidvat, Het Noorderlicht, De Verbinding en De Brede Hoed. Je vindt de exacte locatie altijd bij de informatie over de activiteit.

Voor wie zijn wij er?

We staan klaar voor iedereen met allerlei vragen. We bieden ondersteuning op diverse gebieden. En als we je zelf niet kunnen helpen, zorgen we ervoor dat je in contact komt met de juiste persoon of organisatie die dat wel kan.

Ik wil vrijwilliger worden. Hoe nu verder?

We waarderen je hulp enorm! Je kunt ons helpen op de locaties van Welzijn Diemen of bij een van onze activiteiten of evenementen.

Neem contact met ons op via 020 695 37 83 of info@welzijndiemen.nl. Als je je wilt inzetten voor "Diemen voor Elkaar", kom dan langs bij De Brede Hoed van maandag tot donderdag tussen 09.30 en 12.30 uur, of bel naar 020 314 47 00.

Hoe meld ik me af als ik niet kan komen?

Het is geen probleem als je een keer niet kunt komen. Je kunt je eenvoudig afmelden bij de contactpersoon. Je vindt deze informatie gemakkelijk terug in de activiteit.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oeps! Er is iets misgegaan met het formulier.
Lees voor
Pauzeer