Ondersteuning mantelzorgers

Even wat tijd voor jezelf kan wonderen doen.

Even tijd voor jezelf

Zorgen voor een geliefde of een ander familielid is een mooie, maar soms ook zware taak. Daarom vinden we het belangrijk dat je als mantelzorger ook tijd voor jezelf neemt.

We organiseren speciale dagactiviteiten waar degene waarvoor je zorgt aan kan deelnemen. Zodat jij als mantelzorger even kan ontspannen.

Dat kan door in die tijd even wat voor jezelf te doen. Of door gezellig aan te sluiten en de begeleiding even aan ons over te laten. Deze activiteiten vinden plaats op maandag en vrijdag in Het Noorderlicht.

Op woensdag zijn we te vinden in Huis van de Buurt ‘t Kruidvat. Tijdens deze dagen kun je gezellig samen mee lunchen en ervaringen delen met anderen die in een vergelijkbare situatie zitten.

Ben je benieuwd of deze dagopvang past bij jouw situatie? Neem dan contact op met Heidy Beukeboom voor meer informatie.

Vragen? Heidy staat voor je klaar!
Heidy Beukeboom
Medewerker Dagopvang
Stuur een WhatsApp of bel via 0625098620
Stuur een WhatsApp of bel via

Aankomende relevante activiteiten

Er zijn vandaag en morgen geen activiteiten.

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Kan ik mezelf gewoon aanmelden voor een activiteit of is er een intake?

Dit hangt echt af van de activiteit waarin je geïnteresseerd bent. Bij begeleide activiteiten kan een intakegesprek nuttig zijn om te zien of de begeleiding goed bij je past. Neem rustig de tijd om de informatie bij de activiteit goed door te lezen.

Wat kost het?

De kosten kunnen verschillen per activiteit of dienst. Van gratis tot een paar euro per keer. Voor meer details kun je altijd contact opnemen met de contactpersoon die bij de activiteit vermeld staat.

Waarom zijn de prijzen zo laag?

Dankzij de subsidie van de Gemeente Diemen kunnen we de prijzen laag houden om iedereen de kans te geven om mee te doen.

Op welke locaties kan ik terecht?

We gebruiken verschillende locaties in Diemen voor onze activiteiten, zoals het Huis van de Buurt ‘t Kruidvat, Het Noorderlicht, De Verbinding en De Brede Hoed. Je vindt de exacte locatie altijd bij de informatie over de activiteit.

Voor wie zijn wij er?

We staan klaar voor iedereen met allerlei vragen. We bieden ondersteuning op diverse gebieden. En als we je zelf niet kunnen helpen, zorgen we ervoor dat je in contact komt met de juiste persoon of organisatie die dat wel kan.

Ik wil vrijwilliger worden. Hoe nu verder?

We waarderen je hulp enorm! Je kunt ons helpen op de locaties van Welzijn Diemen of bij een van onze activiteiten of evenementen.

Neem contact met ons op via 020 695 37 83 of info@welzijndiemen.nl. Als je je wilt inzetten voor "Diemen voor Elkaar", kom dan langs bij De Brede Hoed van maandag tot donderdag tussen 09.30 en 12.30 uur, of bel naar 020 314 47 00.

Hoe meld ik me af als ik niet kan komen?

Het is geen probleem als je een keer niet kunt komen. Je kunt je eenvoudig afmelden bij de contactpersoon. Je vindt deze informatie gemakkelijk terug in de activiteit.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oeps! Er is iets misgegaan met het formulier.
Lees voor
Pauzeer