Samen chillen

Ontdek een plek waar jij helemaal jezelf kunt zijn en connect met anderen in Diemen.

Hier creëren we een veilige en gezellige ruimte speciaal voor jou. Je kunt lekker chillen, genieten van muziek of een spelletje spelen met vrienden.

Het is een plek waar je gemakkelijk connnect met andere jongeren uit Diemen en waar je altijd terecht kunt met je vragen bij onze toegankelijke jongerenwerkers.

Wees gewoon jezelf

We moedigen je aan om helemaal jezelf te zijn. We vinden het belangrijk dat je een plek hebt waar je kunt samenkomen en connecten met andere jongeren uit de buurt.

Sociale interactie is heel belangrijk voor ons. Je bent altijd welkom, ook als je gewoon even wilt relaxen zonder iets te moeten.

En als je zin hebt in een goed gesprek, staan onze jongerenwerkers en andere jongeren klaar om met je te praten over allerlei onderwerpen, ook die waar je misschien niet zo snel over praat op school of thuis.

Bij ons is er ruimte voor alle gesprekken. Het belangrijkste is dat je jezelf kunt zijn.

Een plek speciaal voor jongeren

We zijn actief op zoek naar een eigen plek voor jongeren in Diemen.

Hoewel we nu verschillende locaties gebruiken voor onze activiteiten en projecten, zoals De Verbinding, Sporthal Diemen, De Omval of Amsterdam Music Studio, dromen we van een eigen plek. Een plek die aanvoelt als een tweede thuis. Voor en door jongeren.

Heb je ideeën of suggesties voor een geschikte plek in Diemen? We horen het graag! Neem contact op met onze jongerenwerker Steven Fer.

Vragen? Steven staat voor je klaar!
Steven Fer
Jongerenwerker
Stuur een WhatsApp of bel via 0652620522
Stuur een WhatsApp of bel via

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat doen jullie eigenlijk?

Bij Young Connect zetten we ons in voor jongeren in Diemen. We hebben verschillende activiteiten en projecten waar je aan kunt deelnemen, zoals sporten, muziek maken, dansen en gamen. En als je zin hebt in een goed gesprek of vragen hebt over bepaalde onderwerpen, staan onze jongerenwerkers altijd voor je klaar om te helpen en te ondersteunen.

Voor wie zijn jullie er?

We zijn er voor alle jongeren in Diemen, van 13 tot en met 27 jaar.

Waar kan ik aan deelnemen?

Je bent altijd welkom om mee te doen aan onze activiteiten en projecten. Neem een kijkje op deze link voor een overzicht van alle leuke dingen die we organiseren!

Kun je gratis meedoen aan activiteiten?

Ja, deelname aan alle activiteiten en projecten van Young Connect is gratis. We willen dat iedereen de kans krijgt om mee te doen!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oeps! Er is iets misgegaan met het formulier.
Lees voor
Pauzeer