Ontspanning is belangrijk

De boog kan niet altijd gespannen zijn. Wij geloven dat jouw welzijn niet alleen afhangt van actief zijn, maar ook van de momenten waarop je kunt ontspannen. Daarom streven we naar een gezonde balans tussen activiteit en rust.

Mindful bewegen

Ervaar de rustgevende kracht van mindful bewegen in de frisse buitenlucht. Tijdens deze wandelingen leer je verschillende ademhalingstechnieken die niet alleen je fysieke conditie verbeteren, maar je ook mentaal sterker maken. Je kunt meedoen op je eigen tempo en niveau. Neem contact op met Marije voor meer informatie.

Running therapie

Soms is de beste therapie gewoon (hard)lopen. Het kan een uitstekende manier zijn om stress, somberheid of andere psychische klachten aan te pakken.

In een klein groepje focus je op het lopen en een bewuste ademhaling, waardoor je vanzelf de ontspanning en de schoonheid van de omgeving gaat ervaren. Je traint op je eigen niveau!

Blijf gezond en actief door te bewegen

We hebben een breed scala aan beweegactiviteiten die zowel je lichaam als geest verfrissen. Neem een kijkje bij onze activiteiten en ontdek wat het beste bij jou past. Als je niet zeker weet wat je leuk zou vinden of wat je aankan, staan we klaar om je te helpen.

{{cms-contact}}

Vragen? Marije staat voor je klaar!
Marije Oude Hergelink
Buurtsportcoach
Stuur een WhatsApp of bel via 0627406311

Niels de Lugt
Niels de Lugt
Stuur een WhatsApp of bel via 0655622534

Aankomende relevante activiteiten

Er zijn vandaag en morgen geen activiteiten.

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Moet ik me aanmelden?

Dit hangt af van de activiteit waar je aan deelneemt. Bekijk even de details bij de specifieke activiteit voor meer informatie.

Wat zijn de kosten?

De kosten verschillen per activiteit. Van gratis deelname tot een kleine bijdrage van een paar euro per keer. Je kunt ook een strippenkaart op 1 van onze locaties kopen, waardoor een activiteit je slechts maximaal 2 euro per keer kost. Je vindt meer informatie over de kosten bij de activiteit.

Hoe kunnen de prijzen zo laag zijn?

Dankzij de subsidie van de Gemeente Diemen kunnen we de prijzen laag houden en geven we iedereen de kans om mee te doen.

Waar vinden de activiteiten plaats?

We gebruiken verschillende locaties in Diemen voor onze activiteiten, zoals het Huis van de Buurt ‘t Kruidvat, Het Noorderlicht en De Verbinding. Sommige activiteiten vinden ook buiten plaats. Je vindt de exacte locatie altijd bij de informatie over de activiteit.

Kan iedereen meedoen?

Ja, we willen graag dat iedereen meedoet! Als je minder goed kunt bewegen, ben je nog steeds van harte welkom. Als je twijfelt of een activiteit geschikt is voor jou, neem dan contact met ons op.

Wat voor kleding moet ik aan?

We raden je aan om kleding te dragen waarin je je gemakkelijk beweegt, zoals een sportbroek. We stellen het op prijs als je geen straatschoenen draagt in de sportzaal.

Hoe kan ik me afmelden als ik niet kan komen?

Het is geen probleem als je een keer niet kunt komen. Je kunt je afmelden bij de contactpersoon. De gegevens van deze persoon kun je vinden bij de activiteit waarvoor je je hebt aangemeld.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Lees voor
Pauzeer