Voor sportaanbieders

Kom in beweging in Diemen! Bij Welzijn Diemen of lokale sportclubs, wij staan klaar om iedereen te ondersteunen bij een actieve levensstijl

In beweging komen in Diemen

Wij hechten er veel waarde aan dat zoveel mogelijk Diemenaren actief en in beweging zijn. Dit kan bij Welzijn Diemen, maar natuurlijk ook bij lokale sportverenigingen of sportscholen.

Onze sportparkmanager en kwartiermaker van het Lokaal Sportakkoord, speelt een centrale rol in het samenbrengen van alle aanbieders en biedt waar nodig ondersteuning om een actieve levensstijl voor iedereen toegankelijk te maken.

Ondersteuning sportaanbieders

Bij Welzijn Diemen is het onze prioriteit dat iedereen in Diemen de mogelijkheid heeft om te sporten en bewegen, ongeacht waar dit plaatsvindt.

Of je nu vragen hebt, een nieuwe activiteit wilt opstarten of op zoek bent naar samenwerkingsmogelijkheden? Welzijn Diemen helpt je graag op weg.

Ook voor organisatorische ondersteuning, zoals hulp bij ledenwerving, het aantrekken van vrijwilligers of het promoten van je activiteiten kun je contact met ons opnemen.

Vragen? Rens staat voor je klaar!
Rens Wit
Buurtsportcoach
Stuur een WhatsApp of bel via 0637168976

Dionne Tool
Dionne Tool
Stuur een WhatsApp of bel via 0645125494

Aankomende relevante activiteiten

Er zijn vandaag en morgen geen activiteiten.

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Moet ik me aanmelden?

Dit hangt af van de activiteit waar je aan deelneemt. Bekijk even de details bij de specifieke activiteit voor meer informatie.

Wat zijn de kosten?

De kosten verschillen per activiteit. Van gratis deelname tot een kleine bijdrage van een paar euro per keer. Je kunt ook een strippenkaart op 1 van onze locaties kopen, waardoor een activiteit je slechts maximaal 2 euro per keer kost. Je vindt meer informatie over de kosten bij de activiteit.

Hoe kunnen de prijzen zo laag zijn?

Dankzij de subsidie van de Gemeente Diemen kunnen we de prijzen laag houden en geven we iedereen de kans om mee te doen.

Waar vinden de activiteiten plaats?

We gebruiken verschillende locaties in Diemen voor onze activiteiten, zoals het Huis van de Buurt ‘t Kruidvat, Het Noorderlicht en De Verbinding. Sommige activiteiten vinden ook buiten plaats. Je vindt de exacte locatie altijd bij de informatie over de activiteit.

Kan iedereen meedoen?

Ja, we willen graag dat iedereen meedoet! Als je minder goed kunt bewegen, ben je nog steeds van harte welkom. Als je twijfelt of een activiteit geschikt is voor jou, neem dan contact met ons op.

Wat voor kleding moet ik aan?

We raden je aan om kleding te dragen waarin je je gemakkelijk beweegt, zoals een sportbroek. We stellen het op prijs als je geen straatschoenen draagt in de sportzaal.

Hoe kan ik me afmelden als ik niet kan komen?

Het is geen probleem als je een keer niet kunt komen. Je kunt je afmelden bij de contactpersoon. De gegevens van deze persoon kun je vinden bij de activiteit waarvoor je je hebt aangemeld.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Lees voor
Pauzeer