Doe wat voor een ander

Een ander helpen geeft ook jezelf voldoening. Of het nu een klein klusje is of een groot project: met elk uurtje kun je het verschil maken!

Doe wat voor een ander

Heb je zin om iets moois te doen voor iemand anders? Wij moedigen je aan om je handen uit de mouwen te steken. Of het nu voor een uurtje is of op een regelmatige basis.

Je kunt helpen met de Nederlandse taal, een handje helpen bij de boodschappen, of je talenten inzetten bij een van onze activiteiten. Elk uurtje helpt en kan een groot verschil maken in iemands leven.

Diemen met en voor elkaar

Diemen voor Elkaar

Op diemenvoorelkaar.nl kunnen inwoners en vrijwilligersorganisaties uit Diemen hun hulpvraag of hulpaanbod plaatsen. Het is ook de plek om nieuwe contacten te leggen en samen Diemen nog leuker te maken.

Buurthulpdienst

De Buurthulpdienst staat klaar om ondersteuning te bieden aan ouderen (75+), mensen met een chronische ziekte en mensen met een beperking. Of het nu gaat om kleine klusjes in huis, tuinonderhoud, hulp met technologie of begeleiding naar het ziekenhuis, we zijn er om te helpen.

Wil je gebruikmaken van de Buurthulpdienst of je aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact op met Diemen voor Elkaar. Zij zijn beschikbaar van maandag tot en met donderdag, van 09.30 tot 12.30 uur, in de Brede Hoed. Je kunt ook bellen naar +31(0)20 314 47 00.

Zelf iets organiseren?

Voel je dat er iets ontbreekt in de activiteiten in Diemen? Heb je de wens om zelf een activiteit of les te organiseren?

Binnen onze organisatie is niet alles in handen van onze medewerkers: we hebben een levendige groep van gepassioneerde vrijwilligers en docenten die hun eigen activiteiten hebben.

Als je ook zo'n initiatiefnemer wilt zijn, denken we graag met je mee. Neem gerust contact met ons op en laten we samenwerken om Diemen nog actiever en levendiger te maken!

Vragen? Sharon staat voor je klaar!
Sharon Beijnes
Locatiemedewerker
Stuur een WhatsApp of bel via 0621555256
Stuur een WhatsApp of bel via

Aankomende relevante activiteiten

Er zijn vandaag en morgen geen activiteiten.

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Moet ik me aanmelden?

Dit verschilt per activiteit. Neem even de tijd om de informatie bij de activiteit waar je interesse in hebt goed door te lezen.

Wat kost het?

De kosten verschillen per activiteit. Van gratis deelname tot een kleine bijdrage van een paar euro per keer. Je kunt ook een strippenkaart op 1 van onze locaties kopen, waardoor een activiteit je slechts maximaal 2 euro per keer kost. Je vindt meer informatie over de kosten bij de activiteit.

Waarom zijn de prijzen zo laag?

Dankzij de subsidie van de Gemeente Diemen kunnen we de prijzen laag houden en geven we iedereen de kans om mee te doen.

Waar vinden de activiteiten plaats?

We organiseren onze activiteiten op verschillende locaties in Diemen, zoals het Huis van de Buurt ‘t Kruidvat, Het Noorderlicht, De Verbinding, De Omval en De Schakel. Je kunt de exacte locatie altijd vinden bij de informatie over de activiteit.

Kan iedereen meedoen?

Ja, we streven ernaar dat iedereen deelneemt. Als je twijfelt of een activiteit bij je past, neem dan eventjes contact op met de contactpersoon van een activiteit. Zij helpen je graag verder!

Hoe meld ik me af als ik niet kan komen?

Het is helemaal niet erg als je een keer niet kunt komen. Je kunt je eenvoudig afmelden bij de contactpersoon. De gegevens van deze persoon vind je terug bij de informatie van een activiteit.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oeps! Er is iets misgegaan met het formulier.
Lees voor
Pauzeer