Andere mensen ontmoeten

Ontmoet gezellige Diemanaren. Deel verhalen, geniet van een kopje koffie en een lekkere lunch.

Ontmoet andere Diemenaren

Het is vaak gezelliger om ervaringen met anderen te delen. Samen lachen, samen kletsen of luisteren naar de verhalen van anderen. Soms wordt er een traantje weggepinkt, ook daar is ruimte voor. Met elkaar creëren we een warme en open sfeer waar je je verhalen kunt delen.

Iedere dag een gezellige koffietafel

Voel je vrij om elke dag even binnen te lopen in het Huis van de Buurt ‘t Kruidvat voor een gratis kopje koffie of thee aan een van onze koffietafels. Hier ontmoet je andere Diemenaren, sommigen blijven nog even hangen na een activiteit om gezellig te kletsen.

Aarzel niet om contant te maken met een van onze vriendelijke medewerkers die altijd klaarstaan voor een praatje of luisterend oor.

Goed gezelschap, lekkere lunch

Een maaltijd smaakt beter in goed gezelschap, vooral als er met liefde voor je is gekookt. Je kunt je aanmelden voor een warme lunch of een maaltijd komen ophalen. Dit kost 6 euro, en biedt niet alleen een goed gevulde maag, maar ook een kans om te genieten van het gezelschap van anderen.

Op maandag en vrijdag in Het Noorderlicht, en op woensdag in het Huis van de Buurt ‘t Kruidvat. Aanmelden is wel noodzakelijk, bel naar +31 (0)6 507 164 04.

Vragen? Heidy staat voor je klaar!
Heidy Beukeboom
Medewerker Dagopvang
Stuur een WhatsApp of bel via 0625098620
Stuur een WhatsApp of bel via

Aankomende relevante activiteiten

Er zijn vandaag en morgen geen activiteiten.

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Moet ik me aanmelden?

Dit verschilt per activiteit. Neem even de tijd om de informatie bij de activiteit waar je interesse in hebt goed door te lezen.

Wat kost het?

De kosten verschillen per activiteit. Van gratis deelname tot een kleine bijdrage van een paar euro per keer. Je kunt ook een strippenkaart op 1 van onze locaties kopen, waardoor een activiteit je slechts maximaal 2 euro per keer kost. Je vindt meer informatie over de kosten bij de activiteit.

Waarom zijn de prijzen zo laag?

Dankzij de subsidie van de Gemeente Diemen kunnen we de prijzen laag houden en geven we iedereen de kans om mee te doen.

Waar vinden de activiteiten plaats?

We organiseren onze activiteiten op verschillende locaties in Diemen, zoals het Huis van de Buurt ‘t Kruidvat, Het Noorderlicht, De Verbinding, De Omval en De Schakel. Je kunt de exacte locatie altijd vinden bij de informatie over de activiteit.

Kan iedereen meedoen?

Ja, we streven ernaar dat iedereen deelneemt. Als je twijfelt of een activiteit bij je past, neem dan eventjes contact op met de contactpersoon van een activiteit. Zij helpen je graag verder!

Hoe meld ik me af als ik niet kan komen?

Het is helemaal niet erg als je een keer niet kunt komen. Je kunt je eenvoudig afmelden bij de contactpersoon. De gegevens van deze persoon vind je terug bij de informatie van een activiteit.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oeps! Er is iets misgegaan met het formulier.
Lees voor
Pauzeer