Ook jij kan meedoen

Of je nu wat ouder of wat jonger bent, wat meer of wat minder mobiel, wat goed of wat minder goed Nederlands spreekt: er is altijd wel een activiteit waaraan je mee kunt doen.

Samen creatief

Een hobby hebben betekent dat je iets hebt gevonden wat je echt leuk vindt. Het helpt je om je gedachten te verzetten.

Of je nu houdt van schilderen, handwerken, naaien of kaarten maken, bij ons kun je in een warme en vriendelijke omgeving je creativiteit de vrije loop laten.

Samen met anderen ontdek je misschien wel nieuwe talenten, onder begeleiding van mensen die hun kennis en vaardigheden graag met je delen.

Samen leren

Heb je zin om je horizon te verbreden? Bij ons kun je samen met anderen nieuwe dingen leren. Misschien wil je een nieuwe taal oppikken of gezellig klaverjassen. Als je van lezen houdt, is het heel leuk om samen met anderen boeken te bespreken.

Liever je hersenen kraken? Voor de liefhebbers van puzzels en raadsel hebben we elke week een nieuwe "hersenkraker" voor je klaarstaan, met uitdagingen voor elk niveau.

Soms makkelijk, soms aardig lastig. Het is een leuke manier om je hersenen actief te houden. Voel je vrij om je aan te melden via hersenkrakers@welzijndiemen.nl.

Waarom je aan onze activiteiten wilt deelnemen

Even pauze is belangrijk

Jouw welzijn is nauw verbonden met genoeg momenten van ontspanning. Deze momenten kun je vinden in activiteiten zoals kaarten maken, schilderen, klaverjassen of een goed boek lezen. Kies activiteiten die echt bij jou passen.

Sociaal contact

Door mee te doen aan een creatieve activiteit of cursus, ontmoet je nieuwe mensen die dezelfde interesses delen. Regelmatig contact hebben met anderen geeft je meer zelfvertrouwen. En nog mooier: je gaat je er beter door voelen.

Uitlaatklep

Een hobby hebben betekent dat je een manier hebt om je even af te reageren, om iets te doen wat je echt leuk vindt. Het helpt je om je gedachten te verzetten. Bij ons is kan iedereen een hobby ontdekken of zelf een activiteit organiseren.

Vragen? Sharon staat voor je klaar!
Sharon Beijnes
Locatiemedewerker
Stuur een WhatsApp of bel via 0621555256
Stuur een WhatsApp of bel via

Aankomende relevante activiteiten

Er zijn vandaag en morgen geen activiteiten.

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Moet ik me aanmelden?

Dit verschilt per activiteit. Neem even de tijd om de informatie bij de activiteit waar je interesse in hebt goed door te lezen.

Wat kost het?

De kosten verschillen per activiteit. Van gratis deelname tot een kleine bijdrage van een paar euro per keer. Je kunt ook een strippenkaart op 1 van onze locaties kopen, waardoor een activiteit je slechts maximaal 2 euro per keer kost. Je vindt meer informatie over de kosten bij de activiteit.

Waarom zijn de prijzen zo laag?

Dankzij de subsidie van de Gemeente Diemen kunnen we de prijzen laag houden en geven we iedereen de kans om mee te doen.

Waar vinden de activiteiten plaats?

We organiseren onze activiteiten op verschillende locaties in Diemen, zoals het Huis van de Buurt ‘t Kruidvat, Het Noorderlicht, De Verbinding, De Omval en De Schakel. Je kunt de exacte locatie altijd vinden bij de informatie over de activiteit.

Kan iedereen meedoen?

Ja, we streven ernaar dat iedereen deelneemt. Als je twijfelt of een activiteit bij je past, neem dan eventjes contact op met de contactpersoon van een activiteit. Zij helpen je graag verder!

Hoe meld ik me af als ik niet kan komen?

Het is helemaal niet erg als je een keer niet kunt komen. Je kunt je eenvoudig afmelden bij de contactpersoon. De gegevens van deze persoon vind je terug bij de informatie van een activiteit.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oeps! Er is iets misgegaan met het formulier.
Lees voor
Pauzeer