Beweegt
Bewegen en sport

Even voorstellen: Marije

Met andere Diemanaren bewegen is een bron van geluk.

Marije Oude Hergelink
Buurtsportcoach
0 min leestijd
05
September 2023

Mijn naam is Marije, een down-to-earth en authentieke sportliefhebber die sterk gelooft in de kracht van veerkracht. Ik ben ervan overtuigd dat als je goed voor je mentale en fysieke welzijn zorgt, je positief kunt omgaan met alle uitdagingen die het leven op je pad brengt. En die zijn er genoeg! Daarom is het mijn persoonlijke missie bij Welzijn Diemen om anderen te helpen dit te realiseren en te laten ervaren hoe samen bewegen, vooral in de buitenlucht, je algehele welzijn kan verbeteren.

Na 15 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik begin 2023 een grote verandering gemaakt. Ik ruilde mijn leaseauto in voor een fiets en mijn laptop voor een kettlebell. Nu ervaar ik meer vrijheid en voldoening dan ooit tevoren! Voor mij betekent werken hier echte verbinding maken, voor elkaar zorgen en veel plezier hebben.

Samen met het team van buurtsportcoaches zet ik verschillende toegankelijke activiteiten op, zoals Mindful Bewegen met aandacht voor gezonde ademhaling, Bootcamp voor Beginners en verschillende hardlooptrainingen.

In mijn vrije tijd ben ik zoveel mogelijk buiten te vinden, het liefst op de paden in de Ardennen of de Sallandse Heuvelrug. Buiten zijn maakt me echt gelukkig!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oeps! Er is iets misgegaan met het formulier.
Lees voor
Pauzeer