Beweegt
Bewegen en sport

Even voorstellen: Rens

In Diemen, bewegen we samen met een glimlach!

Rens Wit
Buurtsportcoach
0 min leestijd
05
September 2023

Hallo! Mijn naam is Rens en ik werk al bijna 10 jaar met veel plezier bij Welzijn Diemen. Mijn avontuur hier begon als jeugd/jongerenwerker, maar later maakte ik de overstap naar de rol van buurtsportcoach.

Ik ben dol op deze baan! Sport is echt mijn ding. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het water met mijn kite, op de fiets in de bergen, of schaatsend over het ijs. Ik ben ook een grote fan van balsporten en geniet enorm van wintersport in de bergen.

Mijn doel is om elke dag zoveel mogelijk Diemenaren in beweging te krijgen en ze een goed gevoel te geven. Dit positieve gevoel kan helpen om andere uitdagingen in het leven beter aan te kunnen.

Samen met mijn team van buurtsportcoaches zetten we verschillende activiteiten op voor alle leeftijden. We hebben bijvoorbeeld diverse wandelgroepen, ik organiseer buurtactiviteiten voor kinderen en in de winter hebben we een sporthal gereserveerd voor instuif. De samenwerking met de gemeente, basisscholen en sportverenigingen is ook erg goed, wat resulteert in mooie evenementen. Werken in Diemen als buurtsportcoach is echt geweldig!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oeps! Er is iets misgegaan met het formulier.
Lees voor
Pauzeer