Bewegen op jouw niveau

Bij ons is het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan onze beweegactiviteiten. We hebben een breed aanbod van activiteiten waar je op je eigen niveau aan kunt deelnemen. Of je nu zin hebt in (stoel)yoga, jeu de boules, dansen, gymnastiek of een wandeling, er is voor ieder wat wils. En als je zin hebt in een wat intensievere workout, kun je je uitleven met bootcamp of hardlopen. Na de activiteit ben je van harte welkom om gezellig na te praten met een kopje koffie of thee.

Bewegen voor beginners of gevorderden

Door de week heen bieden we een breed scala aan beweegactiviteiten aan, waarbij soms onderscheid wordt gemaakt op basis van niveau. Maar wees gerust, er is altijd een niveau dat perfect bij jou past.

Zo hebben we wandelgroepen die verschillende afstanden afleggen binnen een uur, en yogalessen die met of zonder stoel gevolgd kunnen worden.

Er is zelfs een bootcamp speciaal voor beginners. Neem een kijkje bij de activiteiten van 'Beweegt' of overleg met een van onze contactpersonen om de beste match te vinden.

Krijg ondersteuning van een welzijnscoach

Wil je graag meer in beweging komen, maar weet je niet precies welke activiteit het beste bij je past? Onze welzijnscoach van Welzijn Diemen staat klaar om je te helpen de perfecte activiteit te vinden.

Dit doen we door middel van een persoonlijk gesprek, dat kan plaatsvinden bij jou thuis of op een andere locatie in Diemen die jouw voorkeur heeft.

{{cms-contact}}

Vragen? Marije staat voor je klaar!
Marije Oude Hergelink
Buurtsportcoach
Stuur een WhatsApp of bel via 0627406311

Niels de Lugt
Niels de Lugt
Stuur een WhatsApp of bel via 0655622534

Aankomende relevante activiteiten

Er zijn vandaag en morgen geen activiteiten.

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Moet ik me aanmelden?

Dit hangt af van de activiteit waar je aan deelneemt. Bekijk even de details bij de specifieke activiteit voor meer informatie.

Wat zijn de kosten?

De kosten verschillen per activiteit. Van gratis deelname tot een kleine bijdrage van een paar euro per keer. Je kunt ook een strippenkaart op 1 van onze locaties kopen, waardoor een activiteit je slechts maximaal 2 euro per keer kost. Je vindt meer informatie over de kosten bij de activiteit.

Hoe kunnen de prijzen zo laag zijn?

Dankzij de subsidie van de Gemeente Diemen kunnen we de prijzen laag houden en geven we iedereen de kans om mee te doen.

Waar vinden de activiteiten plaats?

We gebruiken verschillende locaties in Diemen voor onze activiteiten, zoals het Huis van de Buurt ‘t Kruidvat, Het Noorderlicht en De Verbinding. Sommige activiteiten vinden ook buiten plaats. Je vindt de exacte locatie altijd bij de informatie over de activiteit.

Kan iedereen meedoen?

Ja, we willen graag dat iedereen meedoet! Als je minder goed kunt bewegen, ben je nog steeds van harte welkom. Als je twijfelt of een activiteit geschikt is voor jou, neem dan contact met ons op.

Wat voor kleding moet ik aan?

We raden je aan om kleding te dragen waarin je je gemakkelijk beweegt, zoals een sportbroek. We stellen het op prijs als je geen straatschoenen draagt in de sportzaal.

Hoe kan ik me afmelden als ik niet kan komen?

Het is geen probleem als je een keer niet kunt komen. Je kunt je afmelden bij de contactpersoon. De gegevens van deze persoon kun je vinden bij de activiteit waarvoor je je hebt aangemeld.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Lees voor
Pauzeer