Beweegt
Bewegen en sport
Groepsactiviteit

Hier worden we blij van!

Lees het positieve verhaal van een deelneemster aan Bewegen op de trampoline.

Cynthia Röge
Communicatiemedewerker
0 min leestijd
13
May 2024

Wendy, docent Bewegen op de trampoline, stuurde ons een bericht door van een van de deelnemers aan haar les in Huis van de Buurt 't Kruidvat. Dit positieve verhaal willen we graag delen.

"In principe heb ik een frisse hekel aan sport maar tja, de dokter benadrukt nog maar eens dat bewegen belangrijk is. 'U heeft een begin van artrose in uw knieën en nu is bewegen nóg belangrijker. U zou eigenlijk ook een beetje krachttraining moeten doen.' ”Een sportschool?! Ik peins er niet over, dat kost elke maand, het ruikt er vreselijk, ik haat het soort muziek en dan al die jonge lijven…. Daar word ik niet gelukkig van."
"En dan valt mijn oog op een berichtje in het DiemerNieuws: 'Trampoline voor 55+ in Huis van de Buurt 't Kruidvat. Bewegen op muziek en er wordt veel gelachen. Onder leiding van Wendy Jong’. Dat klinkt beter, ik ben ruim 55+ en moet wat doen, naast mijn dagelijkse wandeling. Dus besluit ik het er op te wagen. En tjonge, wat was dat een goede beslissing!"
"Het groepje is niet groot, de trampoline is een klein persoonlijk apparaat met een stang om je eventueel aan vast te houden. Belangrijk want mijn evenwicht is ook niet meer wat ik uithaalde toen ik in de twintig was. En Wendy Jong is een vrolijke professional die rekening met wat stijvere oudere lijven houdt. Het wordt gesubsidieerd door Welzijn Diemen en dus is de prijs echt klein. Ons groepje bestaat uit gezellige mensen die allemaal in mijn leeftijdsgroep vallen en het na een paar weken geweldig met elkaar kunnen vinden ook al zijn we erg verschillend. Er wordt in een uurtje veel gedaan, regelmatig even gestopt en het zweet voldoet aan de inspanningseisen van de dokter. We kunnen verzoeken indienen en inderdaad, er wordt ook veel gelachen. Een aanrader! Dat deze activiteit voorlopig maar door mag blijven gaan."

De activiteit Bewegen op de trampoline had een try-out-periode van drie maanden. De deelneemster schreef dit bericht omdat ze hoopt dat de activiteit door blijft gaan. Met plezier kunnen we vertellen dat deze activiteit op de wekelijkse agenda blijft staan!

Wil je ook meedoen met Bewegen op de trampoline 55+?
Neem contact op met Wendy Jong.

T. 06 542 335 85

E. wendy@jongnutrition.nl

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oeps! Er is iets misgegaan met het formulier.
Lees voor
Pauzeer