Talentenfabriek
Spelen

Valse kaartjes KinderZomerSpelen in omloop

Oplichters verkopen valse kaartjes KinderZomerSpelen aan de deur. Koop deze kaartjes niet!

Danny Post
Coördinator KinderZomerSpelen
0 min leestijd
09
July 2024

Welzijn Diemen kreeg het verontrustende bericht dat er valse kaartjes voor de KinderZomerSpelen 'aan de deur' worden verkocht. Oplichters bellen aan bij inwoners van Diemen. Zij bieden kaartjes voor de KinderZomerSpelen te koop aan. Trap hier niet in! Deze kaartjes zijn niet geldig. Koop deze kaartjes niet en laat de oplichters niet binnen.

Danny Post, coördinator van de KinderZomerSpelen, betreurt deze situatie. Hij benadrukt dat kaartjes enkel te koop zijn tijdens de KinderZomerSpelen van 22 juli t/m 9 augustus (op maandag t/m vrijdag). De kassa’s zijn in de ochtend open vanaf 09.30 uur. Er kunnen dan dagkaarten en weekkaarten worden gekocht. Dagkaarten koop je per dag op de ochtend dat je fysiek aanwezig bent. Weekkaarten kunnen worden gekocht in de voorverkoop op woensdag 17 juli en donderdag 18 juli tussen 14.00 en 17.00 uur bij het Duran sportcentrum of tijdens de KinderZomerspelen aan de kassa.

Er is inmiddels aangifte van oplichting gedaan bij de politie. Gedupeerden wordt verzocht ook aangifte te doen bij de politie.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oeps! Er is iets misgegaan met het formulier.
Lees voor
Pauzeer