Helpt
Hulp
Ontmoeten

Amarens: 12,5 jaar in dienst

Amarens werkt al 12,5 jaar met veel plezier als coördinator bij Diemen voor Elkaar

Amarens te Nijenhuis
Coördinator Diemen voor Elkaar
0 min leestijd
15
February 2024

Amarens te Nijenhuis werkt 4 dagen per week in de Brede HOED als coördinator voor Diemen voor Elkaar. Diemen voor Elkaar is een zelfstandig onderdeel van Welzijn Diemen. Vandaag is Amarens 12,5 jaar in dienst bij Welzijn Diemen. En dat mag gevierd worden! Een aantal collega's heeft haar vandaag op haar werkplek verrast met cadeautjes en kaarten waarin hartelijke teksten van vrijwilligers en collega's waren verzameld.

Amarens, wat maakt jouw werk zo bijzonder?

"Mijn werk is zeer afwisselend, geen een dag is hetzelfde. Ik hou ervan om verbindingen te leggen, nieuwe kansen en mogelijkheden te ontdekken en te organiseren tot in de puntjes. Het blijven ontwikkelen van Diemen voor Elkaar vind ik belangrijk. Ik ben er trots op om dit samen met ons team van ruim 25 vrijwilligers te kunnen en mogen doen. Het is altijd gezellig met elkaar en samen staan we klaar voor buurtbewoners en organisaties in Diemen. We zorgen er met elkaar voor dat Diemen voor Elkaar verder groeit en steeds meer bekendheid krijgt in Diemen."

"Als ik mensen, van jong tot oud, kan helpen of verbinden en blij de deur uit zie gaan, geeft dat zoveel vreugde en blijheid."

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oeps! Er is iets misgegaan met het formulier.
Lees voor
Pauzeer