Voor ouders

Spelen en leren met jouw kind buiten school om.

Spelenderwijs groeien

Bij Talentenfabriek vinden we het superbelangrijk dat kinderen op een speelse manier enthousiast worden over leren en bewegen. Door te spelen, ontwikkelen ze mooie vaardigheden zoals creativiteit en nieuwsgierigheid, die ze helpen hun talenten te ontdekken. We willen een warme en gezellige plek zijn voor kinderen en hun families, waar spelen en leren hand in hand gaan. Kom je ook ontdekken?

Wekelijkse activiteiten

Voor de kleintjes (t/m 6 jaar)

Kinderen kunnen helemaal losgaan met activiteiten waarbij ze kunnen spelen, dansen, zingen en knutselen.

We hebben ook de gezellige Babbelbeer waar taal centraal staat. Plezier is het allerbelangrijkste! Bij deze activiteiten is vragen we jou ook mee te doen, want samen spelen is nog veel leuker.

Neem snel een kijkje bij onze activiteiten om te ontdekken wat er binnenkort plaatsvindt.

Voor de grotere kids (6 t/m 12 jaar)

Bij Talentenfabriek hebben we naschoolse workshops voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Ze leren bijvoorbeeld hoe ze gezonde snacks en maaltijden maken.

En natuurlijk zijn er allerlei spannende proefjes en experimenten te doen, waarbij ouders of verzorgers eventjes niet meedoen.

Strippenkaart

We werken met een handige strippenkaart. Voor maar 10 euro kunnen kinderen aan zes activiteiten meedoen. En deze kaart is geldig voor alle Talentenfabriek activiteiten.

Is de kaart vol? Geen probleem, je koopt gewoon een nieuwe bij een van onze medewerkers. Betalen kan contant of met pin.

Met elkaar sporten en bewegen

De buurtsportcoaches van Welzijn Diemen zorgen voor leuke beweegactiviteiten voor de kinderen in Diemen.

Elke woensdag- en vrijdagmiddag zijn ze in de wijk te vinden voor allerlei sport- en spelactiviteiten. Want buiten spelen is niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk voor kinderen.

Het helpt bij hun ontwikkeling en ze ontmoeten nieuwe vriendjes en vriendinnetjes om mee te spelen.

Na de herfstvakantie gaan we lekker binnen sporten in de sporthal in Diemen Centrum. Kinderen (en ook ouders of verzorgers) kunnen dan komen sporten en spelen in de groene zaal, van 14.30 tot 16.30 uur.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

We vinden dat alle kinderen in Diemen moeten kunnen sporten, ook als het even niet lukt om de contributie te betalen.

Misschien komt je wel in aanmerking voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur, dat helpt met het vergoeden van de contributie en bijvoorbeeld sportkleding.

Wil je weten of je een aanvraag kunt doen? Neem dan contact op met Rens Wit.

{{cms-contact}}

Grotere evenementen

Elk jaar zorgen we voor een paar grote evenementen voor de kinderen in Diemen. Tijdens de Nationale Buitenspeeldag kunnen ze helemaal losgaan op een van de mooie speelplekken in Diemen.

De locatie wisselt elk jaar. En in de zomervakantie hoeven ze zich niet te vervelen, want dan hebben we de MiniZomerSpelen (voor 2 t/m 6 jaar) en de KinderZomerSpelen (voor 6 t/m 12 jaar).

We sluiten het jaar altijd af met de gezellige Winterspelen in de kerstvakantie. Houd onze website en social media in de gaten voor alle nieuwtjes over onze evenementen!

Vragen? Michelle staat voor je klaar!
Michelle Fleury
Projectmedewerker Talentenfabriek
Stuur een WhatsApp of bel via 0681876320
Rens Wit
Buurtsportcoach
Stuur een WhatsApp of bel via 0637168976

Aankomende relevante activiteiten

Er zijn vandaag en morgen geen activiteiten.

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op.

Mag je als ouder of verzorger meedoen?

Bij activiteiten van Babbelbeer, Peuterdans, Peutergym en Peuteratelier, nodigen we je uit om samen met je peuter deel te nemen. Bij Sport & Spel mag je zelf kiezen of je meedoet. Voor de andere activiteiten is het niet nodig om als ouder of verzorger mee te doen.

Kan ik een proefles volgen?

Zeker, jij (of je kind) bent van harte welkom om een proefles te volgen. Bekijk even bij de activiteit of aanmelden van tevoren nodig is.

Hoe kan ik betalen?

Je betaalt gemakkelijk met pin of contant.

Hoe neem ik contact op?

Je bereikt ons mailen via info@welzijndiemen.nl of bellen op +31 (0)20 695 37 83. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Leuk dat je je hebt aangemeld!

Je krijgt vanaf nu de leukste activiteiten en nieuws over Welzijn Diemen in je inbox.

Oeps! Er is iets misgegaan met het formulier.
Lees voor
Pauzeer